Τελευταίες Ειδήσεις

Αποχωρεί από τον ΑΣ Μετέωρα ο Κώστας Βαβίτσας με την λήξη της θητείας του


Με την λήξη της παρούσας θητείας εγκαταλείπει την προεδρία του ΑΣ Μετέωρα ο Κώστας Βαβίτσας καθώς οι οικονομικές δυσκολίες της διοίκησης είναι τεράστιες και χωρίς την ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση ικανών ανθρώπων το ιστορικό σωματείο δεν μπορεί να προχωρήσει και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για όλους.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του "ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ" για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής λέγοντας πως η ομάδα έκλεισε το θέμα της τεχνικής ηγεσίας με την συνεργασία των κ.κ. Ράντζα και Αυγέρου που γνωρίζουν πολύ καλά το κλίμα και τις συνθήκες για να βοηθήσουν στην όλη προσπάθεια.

Ανέφερε ότι τα covid test θα τα αναλάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας βάσει ανακοίνωσης του κ. Αγοραστού και ότι θα βοηθήσει την ομάδα και ο δήμος Μετεώρων καθώς τα έξοδα είναι πολλά και δεν υπάρχουν καθόλου έσοδα από εισιτήρια και διαφημίσεις.

Ερωτηθείς για το εάν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το αξίωμα του προέδρου στην ομάδα ο Κώστας Βαβίτσας αποκάλυψε ότι με την λήξη της θητείας του εγκαταλείπει καθώς δεν αντέχει μόνος του ένα τέτοιο βάρος.

Θα πρέπει είπε να βοηθήσουν ουσιαστικά τουλάχιστον 15 άτομα για να μπορέσει ο ΑΣ Μετέωρα να συνεχίσει, κάτι το οποίο λίγοι μέχρι τώρα το κάνουν και εξήρε την αγόγγυστη προσφορά και στήριξη παρά τις δυσκολίες των καιρών, ακόμη και από το υστέρημα τους τον Κώστα Φαμίση ιδιοκτήτη ξενοδοχείου-πανεπιστημιακό και παλιό πρόεδρο της ομάδας όπως και τον γιατρό Θανάση Θώμο επίσης πρώην πρόεδρο του σωματείου.

Αντιλαμβάνεται πλέον κανείς ότι για έχει μια αξιοπρεπή πορεία ο ΑΣ Μετέωρα χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και το αποδεικνύουν εμπράκτως διαχρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.