Τελευταίες Ειδήσεις

Σε οριακή κατάσταση το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων



Δυσκολεύει και πάλι αρκετά η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, αφού έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα και πάλι ο κλοιός γύρω από τα περιστατικά με κρούσματα κορονοϊού, που προσέρχονται καθημερινά για νοσηλεία.

Αυτή την στιγμή στη ΜΕΘ νοσηλεύονται 11 ασθενείς, εκ των οποίων οι μισοί περίπου είναι διασωληνομένοι, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με τις επιπλοκές που επιφέρει ο ιός στον οργανισμό.

Στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική Covid στον 4ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλη μας, υπάρχουν αυτή την στιγμή 32 νοσηλευόμενοι, εκ των οποίων οι 5 παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα που διερευνώνται περαιτέρω. Επίσης σε καθημερινή βάση οι εισαγωγές ασθενών είναι σχεδόν διπλάσιες από τα εξιτήρια, γεγονός που προβληματίζει πολύ την διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό, οι οποίοι ομολογουμένως δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την αντιμετώπιση της κατάστασης.


Αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλευόταν 2-3 ασθενείς και στη κλινική γύρω στα 15 περιστατικά, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί την πίεση και την οριακή κατάσταση λειτουργίας του Γ.Ν. Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.