Τελευταίες Ειδήσεις

Την παροχή ασθενοφόρου οχήματος στο Κ.Υ Φαρκαδόνας, αιτήθηκε η Κατερίνα Παπακώστα στον Διοικητή του ΕΚΑΒ.

 


Με δύο βασικά θέματα στην ατζέντα της, επισκέφθηκε η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα - Παλιούρα, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου.

 

 Η κα. Παπακώστα πριν μερικούς μήνες συνέβαλε, ώστε να απαγκιστρωθεί από την γραφειοκρατική κωλυσιεργία μιας δεκαετίας, η δωρεά της Μονής Βαρλαάμ για την παροχή ασθενοφόρου οχήματος στο Κ.Υ Καλαμπάκας. Κατά την χθεσινή της συνάντηση με τον κ. Παπαευσταθίου, ενημερώθηκε για την πρόοδο δημοπράτησης λαμβάνοντας την δέσμευση για την ταχύτερη παράδοσή του στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας.

 

Επιπλέον, η Βουλευτής αιτήθηκε την διάθεση ασθενοφόρου οχήματος και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, καθώς στο εν λόγω Κ.Υ δεν υπάρχει ασθενοφόρο και εκτός από την πανδημία και τις ανάγκες που έχει δημιουργήσει, η περιοχή έχει περιέλθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των σεισμών, με αποτέλεσμα η παροχή του ασθενοφόρου να κρίνεται απαραίτητη για την διακομιδή των εκτάκτων περιστατικών.

 

Ο κος. Παπαευσταθίου αποκρίθηκε θετικά στην Βουλευτή, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και το προσεχές χρονικό διάστημα θα διερευνηθεί η δυνατότητα παροχής του ασθενοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.