Τελευταίες Ειδήσεις

Άγνωστοι προξένησαν φθορές στο προαύλιο της παλιάς εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου 28/03/2021 Slider Δημήτρης Παδιός Φθορές και βανδαλισμούς στον προαύλιο χώρο της παλιάς εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στο Φλαμούλι, προξένησαν κατά την διάρκεια της νύχτας από Σάββατο προς Κυριακή άγνωστά άτομα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι άγνωστοι έσπασαν γλάστρες, έσπασαν και αναποδογύρισαν παγκάκια και πάγκους κλπ. Όπως καταγγέλλουν στο trikalaIN.gr κάτοικοι του Φλαμουλίου, ο εφημέριος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού, σχεδόν κάθε βράδυ μαζεύονται στο χώρο νεαρά άτομα που κάθονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πίνοντας μπύρες, συζητώντας κλπ. Ζητούν δε, να ληφθούν άμεσα μέτρα αστυνόμευσης, για να μην ξαναπαρατηρηθούν φαινόμενα καταστροφής και φθοράς ξένης περιουσίας.


Φθορές και βανδαλισμούς  στον προαύλιο χώρο της παλιάς εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στο Φλαμούλι, προξένησαν κατά την διάρκεια της νύχτας από Σάββατο προς Κυριακή άγνωστά άτομα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι άγνωστοι έσπασαν γλάστρες, έσπασαν και αναποδογύρισαν παγκάκια και πάγκους κλπ.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Φλαμουλίου, ο εφημέριος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού, σχεδόν κάθε βράδυ μαζεύονται στο χώρο νεαρά άτομα που κάθονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πίνοντας μπύρες, συζητώντας κλπ. Ζητούν δε, να ληφθούν άμεσα μέτρα αστυνόμευσης, για να μην ξαναπαρατηρηθούν φαινόμενα καταστροφής και φθοράς ξένης περιουσίας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.