Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για εξαφάνιση σκύλου από χώρο κυνοκομειου δήμου Μετεώρων θέση Ποταμιά

 


Αξιότιμοι κύριοι δήμαρχε και αντιδήμαρχε,


Δεν έχουμε νέα εδώ και τρεις ημέρες παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας στον κύριο Παναγιώτη Αδαμο για τον εξαιρετικα υποσιτισμενο κανελι αρσενικό κυνηγόσκυλο που υπήρχε στο χώρο του κυνοκομειου μέσα σε μισό μέτρο χιόνι και για τον οποίον έγιναν δωρεές από τον κόσμο σε φάρμακα και χρήματα.

Καθώς υπάρχει υποψήφια οικογένεια που ενδιαφέρεται για το ζώο όπως ενδιαφέρονται και άνθρωποι οι οποίοι έδωσαν χρήματα παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα για το που βρίσκεται και για την πορεία της υγείας του.

Φωτογραφίες επισυνάπτονται, ο κύριος Αδάμος είπε ότι το έχει αναλάβει και ότι τραβάει το λούκι μόνο του. Υπάρχει γραπτό μήνυμα του.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας.

Παράλληλα σας στέλνω εικόνες από την κατάσταση των ζώων, τα κόπρανα είναι παντού, τα ζώα δεν έχουν να κάτσουν. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το Σάββατο 20 και σήμερα 21 Φεβρουαρίου, υπάρχουν πολλές ακόμα στη διάθεσή σας και υπάρχουν και πολλά βίντεο και θα αποσταλούν σε πολλά Ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να δει όλους ο κόσμος τον πολιτισμό που υπάρχει κάτω από τους παγκοσμίως γνωστούς βράχους των Μετεώρων.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.