Τελευταίες Ειδήσεις

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας



Επέκταση της συνεργασίας για την προστασία των κατοίκων και των περιουσίων τους, σηματοδοτεί η επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων του νέου «περιφερειάρχη» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλία. Ο αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας, διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στο Δημαρχείο.
Συνοδευόμενος από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, πύραρχο κ. Δημήτρη Γαλάνη, ο νέος «περιφερειάρχης» συζήτησε θέματα ουσίας.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στα έργα που ήδη υλοποιεί ο Δήμος για την αντιπλημμυρική προστασία (σε Μ. Καλύβια, Αγία Κυριακή, Αγιαμονιώτη ποταμό) καθώς και το νέο έργο στον Ληθαίο ποταμό.
Επισημάνθηκε η εξαιρετική συνεργασία την περίοδο του «Ιανού», καθώς και γενικότερα για την αντιπυρική προστασία, όλο το προηγούμενο διάστημα. Τέθηκαν θέματα σχετικά με επέκταση και ενίσχυση της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, με από κοινού συζήτηση για τις αναγκαίες και οριζόμενες από τα σχετικά σχέδια προστασίας διατάξεις και δράσεις.
Τονίστηκαν, επίσης, ειδικότερα ζητήματα για τον Δήμο Τρικκαίων, όπως η προστασία του άλσους του προφήτη Ηλία και η αντιπυρική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.