Τελευταίες Ειδήσεις

Εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη - Κατάθεση γνωστού τραγουδιστή, «καίει» τον σκηνοθέτη



Ακόμη ένας μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, προστίθεται μία τρίτη μαρτυρία στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του σκηνοθέτη-ηθοποιού.


Πρόκειται για έναν γνωστό τραγουδιστή που έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική τέχνη. Εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας τις προηγούμενες μέρες και ζήτησε να καταθέσει.


Υποστήριξε ότι γνωρίζει τον σκηνοθέτη, έχει επαφή, γνωρίζει πράγματα και πρόσωπα σχετικά με την υπόθεσή του και γι' αυτόν τον λόγο έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα. Φέρεται να μίλησε για την προσωπικότητα του κατηγορουμένου αλλά και να έδωσε στοιχεία που να έχουν σχέση με την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο. Και αυτή η μαρτυρία συμπεριελήφθη στη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης και να παραπεμφθεί στην ανακρίτρια.


Από εκεί και πέρα η ανακρίτρια χειρίζεται αποκλειστικά τον φάκελο με αυτές τις δύο αυτές μηνύσεις για βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη. σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Οποιαδήποτε νέα καταγγελία ή μαρτυρία φθάσει στις Αρχές θα ενσωματώνεται σ' αυτήν την έρευνα. Αν υπάρξει άλλη μήνυση από κάποιο θύμα του γνωστού σκηνοθέτη τότε η μήνυση θα χειριστεί και θα ερευνηθεί από την Εισαγγελία και σε ενδεχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης όλος ο φάκελος θα φθάσει στην ίδια ανακρίτρια.


Μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση Λιγνάδη: «Είμαι μάνα και ήθελα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου» - ΒΙΝΤΕΟ


Καθοριστική για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν η κατάθεση μιας γυναίκας την περασμένη Παρασκευή, κάτω υπό άκρα μυστικότητα. 


Η γυναίκα που υπήρξε επί χρόνια σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού μίλησε στο STAR για τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει αυτή την κατάθεση-φωτιά σχετικά με όσα γνώριζε.


Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ξεπεράσει τους φόβους της και να μιλήσει.


«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα», είπε και πρόσθεσε: «Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».



 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.