Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ & ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ


Με την παρούσα επιστολή, ως Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων εκφράζουμε την πρόθεσή μας, ως εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, να υποστηρίξουμε και να επισπεύσουμε τις ενέργειες ώστε το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας να λειτουργήσει άμεσα ως εμβολιαστικό Κέντρο (όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί).

     Επίσης, τονίζουμε το πόσο σημαντικό είναι, στην περιοχή μας να εφαρμοστεί ειδικό πρόγραμμα εμβολιασμών χωρίς πρωτόκολλο ηλικίας (οριζόντιος εμβολιασμός) δεδομένου ότι τα Μετέωρα αποτελούν σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης προσελκύοντας ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό επισκεπτών – τουριστών.

     Με δεδομένη την υφιστάμενη κατάσταση με την εφαρμογή πρωτοκόλλων υγείας είναι σημαντικό ο Δήμος Μετεώρων να έχει εμβολιάσει μεγάλο αριθμό πολιτών ώστε να καταγραφεί ως μια ασφαλής περιοχή, που θα της δώσει συγκριτικό πλεονέκτημα στην μελλοντική τουριστική αγορά.

     Στο πλαίσιο αυτό, ζητάμε την υποστήριξη και τη συνεργασία όλων τον εμπλεκόμενων φορέων που θα επισπεύσουν τις ενέργειες για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Προς την κατεύθυνση αυτή, εκτός της Δημοτικής Αρχής, ζητάμε την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων αλλά και της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων ώστε να συμπράξουν και άμεσα ο Δήμος Μετεώρων να έχει το προνόμιο αυτό.

 

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Δ.Σ.

ΚΟΥΡΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΝΤΟΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.