Τελευταίες Ειδήσεις

Δημήτρης Λιγνάδης: Στοιχεία-σοκ στο ένταλμα σύλληψης



Ως ένα άτομο με «εμμονή και εγκληματική ροπή» στη σεξουαλική κακοποίηση κυρίως ανήλικων αλλοδαπών, για σημαντικά μεγάλο χρονικό διάστημα, περιγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης στο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, για την έκδοση του εντάλματος ελήφθησαν υπόψη τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά της πράξης, δηλαδή η τέλεση του βιασμού κατά συρροή, η ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία των θυμάτων, η μεθοδική και συστηματική προσέγγιση των ανήλικων αγοριών και η καλλιέργεια αρχικά κλίματος εμπιστοσύνης το οποίο πετύχαινε εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα ως καταξιωμένου ηθοποιού-σκηνοθέτη.



Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, ο κατηγορούμενος προχωρούσε σε άσκηση βίας ή οδηγούσε τα θύματα του σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας προκειμένου να ικανοποιήσει τους ανήθικους σκοπούς του.



Βάσει όλων των παραπάνω λοιπόν κρίθηκε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει σχεδιάσει και άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και για αυτό το λόγο θα πρέπει να συλληφθεί.


Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.