Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Ραγκούσης- Άμεση καταβολή των υπερωριών στους εργαζόμενους του 1ου Κ.Υ. Σαλαμίνας"


 


Ο Βουλευτής της Β΄ Πειραιά, Ιωάννης Ραγκούσης,  έχοντας υπόψη του την από 10/2/2021 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων του 1ου Κ.Υ. Σαλαμίνας, την καταθέτει ως αναφορά προς τον κ. Υπουργό Υγείας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων στον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής τα εξής:

 

·      Οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Σαλαμίνας, με έκπληξη πληροφορήθηκαν ότι αρνηθήκατε να συμπεριλάβετε στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τη μισθοδοσίας μας, τις δεδουλευμένες ώρες υπερωριακής απασχόλησης του μη ιατρικού προσωπικού για το μήνα Ιανουάριο, με αποτέλεσμα αυτές να μην δύνανται να αποζημιωθούν.

 

·      Η συγκεκριμένη σας ενέργεια έγινε παρά την αντίθετη άποψη της ιατρού, Διευθύντριας, Συντονίστριας του Κ.Υ. Σαλαμίνας, η οποία ως Επιστημονικά Υπεύθυνη για τη λειτουργία του Κ.Υ.Σ. και μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, γνωρίζει τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες και υπογράφει το εκτελεσθέν πρόγραμμα υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού για τον εκάστοτε μήνα.

 

·      Απειλεί (ο Πρόεδρος) ευθέως τους υπεύθυνους των τμημάτων με ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

 

·      Γιατί εν μέσω πανδημίας που όλοι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς να υπολογίζουμε ωράρια και κινδύνους, χωρίς να περικόπτουμε λειτουργίες όπως επείγοντα περιστατικά 24ωρης λειτουργίας, covid test και χρόνια περιστατικά, εμβόλια και πρόβλεψη για τρείς εμβολιαστικές γραμμές, ο συγκεκριμένος πρόεδρος, όχι μόνο δεν μας στηρίζει ηθικά, αλλά στέκεται απέναντί μας περικόπτοντας αμοιβές που δικαιούμαστε και λαμβάναμε εδώ και αρκετά χρόνια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.