Τελευταίες Ειδήσεις

Rapid tests σε Κονισκό και Αμπέλια την Παρασκευή 22/01



O Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς και της περαιτέρω μετάδοσης του COVID-19, θα πραγματοποιήσει rapid tests σε Κονισκό και Αμπέλια.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τους Προέδρους των ανωτέρω Κοινοτήτων θα προβούν σε δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests).

Την Παρασκευή 22/01/2021 και ώρα 11:00 έως 12:30 στα ιατρεία  που υπάρχουν στα ΚΕΠ των παραπάνω Κοινοτήτων.

Μέσω των συγκεκριμένων δειγματοληπτικών ελέγχων θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που το επιθυμούν να ελεγχθούν για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια. Οι Δημότες θα προσέρχονται στο χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Οδεύοντας προς την έξοδο της υγειονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας με την βοήθεια του εμβολιασμού που έχει ήδη αρχίσει, θα πρέπει να δείξουμε όλοι την απαραίτητη σύνεση και υπομονή όπως όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κανονικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.