Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλευρό των Τοπικών Κοινοτήτων για την αντιπλημμυρική προστασία ο Χρήστος Μιχαλάκης


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Χρήστου Μιχαλάκη στο αίτημα του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Ζούρτου και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πηγής κ. Χρήστου Μαυρογιάννη, για παρεμβάσεις σε αποστραγγιστικά κανάλια .

Με την αντιπλημμυρική θωράκιση να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας και επιλέγοντας να δρα έγκαιρα και να προλαμβάνει προβλήματα, ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε εντολή και συνεργεία βρέθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Πηγής και προχώρησαν στον καθαρισμό αποστραγγιστικών καναλιών και την κοίτη ρέματος από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου ως την τοποθεσίας «Πόρος» στην Πηγή Τρικάλων.

«Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των Τοπικών Κοινοτήτων και σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους και τους τοπικούς φορείς, παρεμβαίνουμε συνεχώς με έμφαση όχι μόνο στην επίλυση, αλλά και στην πρόληψη προβλημάτων. Η αντιπλημμυρική προστασία αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τα μεγάλα έργα που έχουν παραδοθεί, αλλά και από αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης και από τις μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.