Τελευταίες Ειδήσεις

Η δραματική αύξηση των ζωοτροφών και η πορεία των εξαγωγών στα φουτολαχανικά θα συζητηθούν σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»



Τα θέματα της δραματικής αύξησης των ζωοτροφών καθώς και της ελλιπούς ενίσχυσης λόγω κορονοϊού, που οδηγούν σε κατάρρευση όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας, θα αναλυθούν στο πρώτο μέρος της αποψινής (Τρίτη 19-1-2021) εκπομπής «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδκότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα γίνει ανασκόπηση της πορείας των εξαγωγών στα νωπά οπωροκηπευτικά, για την περσινή χρονιά και πως προδιαγράφεται η κατάσταση του κλάδου για τη νέα χρονιά.  

Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή είναι οι:

-          Στο πρώτο μέρος:

·        Παναγιώτης Πεβερέτος, πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)

·        Γιώργος Βαϊόπουλος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας

·        Αντώνης Τσίτσιας, Γραμματέας Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου

·        Τάσος Σκούρας, πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλμυρού

·         Νίκος Δημόπουλος, πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας (Συντονιστικό Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης)

-          Στο δεύτερο μέρος:

·        Γιώργος Πολυχρονάκης, Ειδικος Σύμβουλος Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Φρούτων, Λαχανικών και Χυμών Incofruit-Hellas

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.