Τελευταίες Ειδήσεις

Χιόνια και κατολισθήσεις στον Ασπροπόταμο



Ένα λευκό πέπλο χιονιού κάλυψε ξανά την περιοχή του Ασπροποτάμου μετά την χιονόπτωση που σημειώθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής δημιουργώντας ένα όμορφο τοπίο ενώ σημειώθηκαν και κατολισθήσεις λόγω των καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Βέβαια ιδιαίτερα πορβλήματα δεν παρατηρήθηκαν αναφορτικά με την κίνηση των τροχοφόρων αλλά από το πρωί του Σαββάτου έσπευσαν επί τόπου οι Αντιδήμαρχοι Μετεώρων κ.κ. Παπανικολάου και Φωλίνας προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να διαπιστωθεί η επικρατούσα κατάσταση.


Ο Ασπροπόταμος και πάλι καλύφθηκε από χιόνι αλλά δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα σύμφωνα με τους κ.κ. Παπανικολάου και Φωλίνα αλλά η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες της βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν την νέα επέλαση της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.


Κατολισθήσεις στην Κρανιά-Κόπηκε ο δρόμος

Στο μεταξύ οι συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν καταολισθητικά φαινόμενα και ειδικότερα να κοπεί στη μέση ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην Κοινότητα Κρανιάς του Δήμου Μεετώρων.

Σημειώνεται πως αρχικά προ ολίγων ημερών  από τις καταολισθήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή, κόπηκε ένα τμήμα του δρόμου ενώ μετά την συνεχή βροχόπτωση κόπηκε κι άλλο μεγάλο τμήμα με συνέπεια  ένα αυτοκίνητο να περνά με δυσκολία από το συγκεκριμένο σημείο σύμφωνα με ανάρτηση κατοίκου του χωριού(Γιώργου Μπαρμπαρούση).

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα 2/3 του κεντρικού δρόμου που οδηγούν στην Κρανιά πριν τον μύλο είναι κατεστραμμένα και είναι ορατός πλεόν ο κίνδυνος να κοπεί και το υπόλοιπο τμήμα και να κατασταστεί αδύνατη η προσπέλαση.









 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.