Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλα Καλύβια: Μόλις 4 θετικά κρούσματα σε 402 τεστ



Αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 64 έτη


Λίγο η χαλαρότητα των ημερών, λίγο η απροσεξία και ο συνωστισμός έφεραν αύξηση του ιικού φορτίου Μεγάλα Καλύβια, όπου είναι ανάστατο από πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού


Τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, γεγονός που έχει προκαλέσει την ανησυχία τόσο στους κατοίκους και στις αρμόδιες αρχές σημαίνοντας συναγερμό.


Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 υπάρχουν σε τουλάχιστον 5 με 6 οικογένειες Μεγαλοκαλυβιωτών, με κάποια περιστατικά να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


Ουρές σχηματίσθηκαν σήμερα έξω από το Δημαρχείο στα Μεγάλα Καλύβια για την προγραμματισμένη διαδικασία των γρήγορων τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η εξάπλωση του covid-19 στην περιοχή. 


Το πρωί της Κυριακής κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και η ομάδα της ΚΟΜΥ Τρικάλων βρέθηκε στο χωριό, που όπως προαναφέρθηκε είναι ανάστατο από τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού έγιναν μαζικά rapid test και να διαπιστωθεί η εξάπλωση του ιού.


Η συμμετοχή ήταν αρκετή μεγάλη , ενώ τα αποτελέσματα ήταν αισιόδοξα. Συνολικά εξετάστηκαν 402 άτομα από τα οποία μόλις τα 4 βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. 


Τέλος να αναφερθεί, πως όπως σε ολόκληρη τη χώρα, έτσι και στα Τρίκαλα η απερισκεψία και η χαλαρότητα ορισμένων δεν έχει τέλος. Γεγονός που αποδεικνύεται από τα πρόστιμα της Αστυνομίας που επιβάλλονται. Σε τοπικό επίπεδο καθημερινά τα πρόστιμα για παράβαση των περιοριστικών μέτρων είναι δεκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.