Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ WORKSHOP

 


Ο Δήμος Μετεώρων ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2020 από την εταιρεία Tourism Media & Events και είχε σαν χώρα στόχο το Βέλγιο.

Ο Δήμος Μετεώρων εκπροσωπήθηκε από τον κ. Νικολογιάννη Σπύρο – ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών ο οποίος πραγματοποίησε 30 επιχειρηματικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, τουριστικούς οδηγούς και δημοσιογράφους από τις Κάτω Χώρες με έδρα κυρίως στο Βέλγιο. Το ενδιαφέρον για την τουριστική περίοδο του 2021, όπως διεφάνη από τις συμμετοχές και τα ραντεβού ήταν εξαιρετικά υψηλό καθώς όπως σημείωσαν οι Βέλγοι, η Ελλάδα παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις των συμπατριωτών τους. Όπως προέκυψε από τις συζητήσεις, έκδηλο είναι το ενδιαφέρον τόσο για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο Δήμο Μετεώρων όσο και για την τοπική γαστρονομία.

Από πλευράς Βελγίου συμμετείχαν 79 τουριστικοί πράκτορες, 25 διακεκριμένα media και 21 εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν 18 τουριστικοί προορισμοί και επιχειρήσεις αλλά και 22 επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης

Λύπας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.