Τελευταίες Ειδήσεις

Ανοίγουν σταδιακά τα καταστήματα, μένουν λουκέτο σε εστίαση, απαγόρευση σε εκτός νομού μετακινήσεις και κλειστά σχολείαΜετά τα εποχικά καταστήματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώσει σε έκτακτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι ανοίγουν τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και τα καταστήματα λιανικής. Το σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων θα ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πετσας.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώσει το άνοιγμα των καταστημάτων όπου όπως αποκάλυψε πρώτο το Dnews θα γίνει τμηματικά. Μετά τα σημερινό άνοιγμα των εποχιακών καταστημάτων θα ακολουθήσουν τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και τα παιχνίδια, ενώ τελευταία θα λειτουργήσουν τα εμπορικά κέντρα. 


Όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου στις 13:30 ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.


Η εστίαση φαίνεται πως θα μείνει ερμητικά κλειστή ακόμη και μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και τις σχετικές ανακοινώσεις φαίνεται να κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα στην έκτακτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ στην νυχτερινή διασκέδαση θα μείνει το λουκέτο έως και τον Μάρτιο. 


Για την απόφαση να μείνει η εστίαση κλειστή και τις γιορτές προϊδέασε σήμερα Δευτέρα (07/12) ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης όπου δήλωσε ότι δεν υπάρχει συζήτηση για το πότε θα ανοίξει. Την περίοδο των εορτών δεν θα επιτραπούν όπως επίσης θα ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας οι εκτός νομού μετακινήσεις.


Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα στις 14/12 ανοίγουν τα καταστήματα λιανικής εκτός malls. Τα καταστήματα που θα ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου όπως θα ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα λειτουργήσουν με πολύ αυστηρά μέτρα ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, όσον αφορά τα μεγάλα καταστήματα αναμένεται να ισχύσουν διαφορετικοί όροι λειτουργίας.


Όσο αφορά τα σχολεία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τουλάχιστον την λήξη των διακοπών των Χριστουγέννων.


Επίσης, στις 19:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.