Τελευταίες Ειδήσεις

Η αγροτική επικαιρότητα στη «Θεσσαλική Γη»


Θέματα της αγροτικής επικαιρότητας αλλά που άπτονται της οικονομικής κατάστασης των αγροτών, θα συζητηθούν στη σημερινή (Τρίτη 15-12-2020) εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί με τους ίδιους ακριβώς καλεσμένους που είχε την προηγούμενη Τρίτη αλλά αναβλήθηκε, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων στα ΜΜΕ. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, θα είναι καλεσμένος ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Αραχωβίτης, με τον οποίο θα συζητηθούν τα θέματα της οικονομικής στήριξης των αγροτών λόγω πανδημίας και πως διαμορφώνεται το κόστος παραγωγής για γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα είναι καλεσμένοι τα μέλη της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων (ΠΕΜ) κ.κ. Κώστας Χατζής και Σωκράτης Αλειφτήρας, με τους οποίους θα συζητηθούν οι πρόσφατες αποφάσεις που έλαβε η Γραμματεία κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεδιάσκεψης.   

Τέλος, στο τρίτο μέρος, στο οποίο είναι καλεσμένος ο Γεωπόνος –Ειδικός Αναλυτής κ. Αθανάσιος Μπαντής, θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις και στοιχεία για την αγορά του βαμβακιού. 

Φυσικά, όπως σε κάθε εκπομπή, στην έναρξη, θα υπάρχει ενημέρωση επί των πληρωμών που αναμένουν οι παραγωγοί.

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.