Τελευταίες Ειδήσεις

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ προς όλους του Υπουργούς της ΝΔ για τη 17μηνη διακυβέρνηση: αντισυνταγματικές προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω διαρκούς παράκαμψης των διαδικασιών του ΑΣΕΠ


 Για συνεχείς αλλαγές της νομοθεσίας προκειμένου να παρακαμφθεί το ΑΣΕΠ για την πραγματοποίηση αναξιοκρατικών προσλήψεων στο δημόσιο, παράλληλα με το μπαράζ διορισμών αποκλειστικά κομματικών προϊσταμένων, διευθυντών και διοικήσεων σε όλο το εύρος του δημόσιου τομέα, τους  17 μήνες διακυβέρνησης  της ΝΔ, κάνει λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε ερώτηση που κατατέθηκε προς όλους τους Υπουργούς της κυβέρνησης και στον καθένα χωριστά.

Οι 61 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που υπογράφουν την ερώτηση τονίζουν πως εδώ και 17 μήνες η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επαναφέρει τις χειρότερες πελατειακές πρακτικές στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης. Κυρίαρχη θέση μάλιστα καταλαμβάνει η πλήρης απαξίωση της αρχής της αξιοκρατίας στις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα μέσω διαρκούς παράκαμψης των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, παρά τη συνταγματική πρόβλεψη του άρθρου 103 παρ. 7.

 

Ακολουθεί η Ερώτηση των βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς όλους τους Υπουργούς της Κυβέρνησης και στον καθένα ξεχωριστά:  

 

https://bit.ly/39FQQnM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.