Τελευταίες Ειδήσεις

Συμμετοχή του Δήμου Μετεώρων στο 12ο OTS FORUM 2020


Κατά το τριήμερο 26-27-28 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμος Μετεώρων συμμετείχε στο 12ο OTS Forum με τις εισηγήσεις να έλαβαν χώρα διαδικτυακά.

Λόγω της απουσίας του Δημάρχου κ. Αλέκου, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμο και πέρυσι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, ο Δήμος Μετεώρων εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Λύπα ο οποίος ως ομιλητής έθιξε νευραλγικά θέματα που σχετίζονται με την ορθή λειτουργία των δήμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 450 μέλη με συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου. Επίκεντρο της πλέον επιτυχημένης τηλεδιάσκεψης αποτέλεσε η δημόσια διοίκηση και η ανάδειξη καλών πρακτικών με σημείο αναφοράς την γεμάτη προκλήσεις περίοδο που διανύουμε τον τελευταίο καιρό αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών.

Οι κύριοι θεματικοί πυλώνες εστίασαν σε ζητήματα που αφορούν τις προσκλήσεις του προγράμματος «ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ» όπως επίσης και σε άλλα χρηματοοικονομικά εργαλεία με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό της δημόσιας διοίκησης.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης

Λύπας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.