Τελευταίες Ειδήσεις

Επτά ημέρες προθεσμία για επανένταξη στις 100 και 120 δόσεις



Λήγει σε 7 ημέρες η προθεσμία για να επανενταχθούν στις ρυθμίσεις 100 ή 120 δόσεις όσοι τις έχασαν το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο, αρκεί να πληρώσουν την δόση Δεκεμβρίου. 


Ήδη βρίσκεται σε λειτουργία η πλατφόρμα myBusinessSupport για τους πληγέντες από την πανδημία, που έχασαν τη ρύθμιση των 100 και 120 δόσεων.


Μέσω της πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση επανένταξής τους στο ίδιο καθεστώς ρύθμισης και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.


Οι οφειλέτες θα πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση και να καταβάλουν, έως το τέλος του χρόνου τη δόση Δεκεμβρίου. Οι οφειλέτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η καταβολή της δόσης Δεκεμβρίου πρέπει να γίνει σε πίστωση της Ταυτότητας Ρυθμισμένης Οφειλής, αποκλειστικά είτε μέσω web-banking, ή σε υποκατάστημα στην τράπεζα, μόνο αν δεν είναι δυνατή η καταβολή μέσω web-banking.


Η επανένταξη των οφειλετών στις ρυθμίσεις γίνεται την επομένη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής του σχετικού αρχείου των τραπεζών από την Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΓΔΗΛΕΔ) της ΑΑΔΕ.


Η ΓΔΗΛΕΔ ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία του σχετικού ελέγχου στις 21 Δεκεμβρίου.


Σημειώνεται, ότι για πληρωμές, που θα γίνουν στις 31 Δεκεμβρίου 2020, η επανένταξη θα ολοκληρωθεί έως και την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου.


Στη συνέχεια, στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση, στο myTAXISnet, θα επικαιροποιηθεί η εικόνα της ρύθμισης (δόσεις, ποσά, ημερομηνίες καταβολής).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.