Τελευταίες Ειδήσεις

«Οριστικά αποτελέσματα1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.».


Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας, ανακοινώνει τον οριστικό πίνακα  κατάταξης των πράξεων της 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2 - Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) μετά την έγκριση ανακατανομής πόρων και προγραμματικής υπερδέσμευσης.

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. έχοντας ως βασικό στόχο την επίτευξη των στρατηγικών αξόνων του τοπικού προγράμματος για την ΠΕ Τρικάλων, ολοκλήρωσε τη διαδικασίας αξιολόγησης προσφυγών και έχοντας την έγκριση συνολικού ποσού υπερδέσμευσης ύψους 6.125.180,00€  δημοσίας δαπάνης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, εντάσσει 69 θετικά αξιολογημένα έργα συνολικού ύψους 17.061.888,97€ που αντιστοιχούν σε 9.098.109,19€ ποσό δημόσιας δαπάνης έναντι του 1.931.500,00€ αρχικού ποσού της πρόσκλησης.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης δημοσιοποιείται στην ιστοσελίδα της ΟΤΔ “Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.” www.kenakap.gr.

Η ΟΤΔ “Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.”, ως μοχλός ανάπτυξης των υφιστάμενων επιχειρήσεων της περιοχής και δίνοντας οικονομική ώθηση στη σύσταση νέων επιχειρήσεων, διανύοντας τη δύσκολη συγκυρία κάμψης της επιχειρηματικότητας και λόγω COVID, απευθύνει ιδιαίτερα ευχαριστήρια :

1.       Στον Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα για την αμέριστη και ενεργή στήριξή του στην εξασφάλιση πόρων μέσω της διαδικασίας υπερδέσμευσης

2.       Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, για την άμεση συναίνεση για τη διάθεση πόρων του εκχωρημένου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Υπομέτρου 4.2

Οι δικαιούχοι που οδηγούνται προς ένταξη καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν με ηλεκτρονική αλληλογραφία προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκδοση των αποφάσεων ένταξης στον Πρόγραμμα CLLD/LEADER από την  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD/LEADER

Σινάνης N.Χρήστος



 

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ_ΚΕΝΑΚΑΠ_f

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.