Τελευταίες Ειδήσεις

Μωρό 20 μηνών από τα Τρίκαλα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό με κορονοϊόΈνα μωρό 20 μηνών από τα Τρίκαλα μεταφέρθηκε στην Λάρισα αφού βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί.


Ενώ η συνολική εικόνα στο γειτονικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας τις τελευταίες 24 ώρες έχει ενδιαφέροντα στοιχεία να δείξει. Δύο νέες διακομιδές ασθενών με κορονοϊό έγιναν χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση δεν επρόκειτο για ενήλικες αλλά για παιδιά.


Από το Νοσοκομείο Βόλου στην Παιδιατρική Κλινική μεταφέρθηκε 4χρονο αγοράκι μαζί με την μητέρα του, επίσης θετική στον ιό.


Επίσης μεταφέρθηκε από τα Τρίκαλα άλλο ένα παιδάκι 20 μηνών, ενώ ήδη νοσηλεύεται παιδί 2 ετών.


Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα έχοντας πάντα στο πλευρό τους τις μητέρες τους, που επίσης νοσούν.


Στην Παιδιατρική κλινική επίσης φιλοξενούνται άλλα 3 παιδιά -ηλικίας 1,5 μηνών, 3 ετών και 13 ετών-με ύποπτα συμπτώματα.


Σε καλή κατάσταση αλλά υπό συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς βρίσκονται 4 νεογνά, που διαπιστώθηκαν θετικά στον ιό με την γέννησή τους. Είναι 2, 2, 3 και 4 ημερών.


Πριν λίγη ώρα, έφυγε από τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο υπερήλικας άντρας, 91 χρονών, ενώ διασωληνώθηκε γυναίκα μόλις 42 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.