Τελευταίες Ειδήσεις

Σeξουάλική επίθεση σε γυναίκα στο κέντρο του ΒόλουΘύμα σeξουαλικής επίθεσης έπεσε μία Βολιώτισσα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (29-08-2020) και μάλιστα στο κέντρο του Βόλου, σε σημείο που υπήρχε επαρκής φωτισμός. Σε κοντινή απόσταση υπήρχε κόσμος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα περπατούσε μόνη στην οδό Αλεξάνδρας στο ύψος της Ιωλκού όταν γύρω στις 22:00 ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε από πίσω και τη θώπευσε. Η γυναίκα σοκαρίστηκε. Εβαλε τις φωνές και ευτυχώς ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Ισως ήταν τυχερή που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης.


Κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε αν ήταν κάπου με λιγοστή κίνηση και χωρίς επαρκή φωτισμό. Η παθούσα πριν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί έπεφτε στο οδόστρωμα αναστατωμένη και ύστερα άκουγε τα βήματα του δράστη που έτρεχε να φύγει μακριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν γύρω στα 40 ετών και μελαχρινός.


Η γυναίκα τον είδε καθώς δευτερόλεπτα νωρίτερα οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν. Είχε προσέξει ότι την κοίταζε περίεργα και γι’ αυτό τον προσπέρασε, όμως εκείνος φαίνεται ότι την ακολούθησε και σε ανύποπτη χρονική στιγμή έβαλε τα χέρια του γύρω από τη μέση της και την έπιασε στους γοφούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.