Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα για το φυσικό αέριο στα Δικαστήρια


Δέσμευση για την άμεση σύνταξη της σχετικής μελέτης, για την εγκατάσταση νέων λεβητών για την παροχή φυσικού αερίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, έλαβε σήμερα κατόπιν συναντήσεώς της, με τους επικεφαλής  της «Εταιρείας Κτηριακών Υποδομών Α.Ε», η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα.

 

Σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών  της, και κατόπιν σχετικού αιτήματος από το ΔΣ του Δικηγορικού Σύλλογου Τρικάλων, σχετικά με την παροχή φυσικού αερίου στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, η κα. Παπακώστα πραγματοποίησε σήμερα, καίρια συνάντηση στην Εταιρεία Κτηριακές Υποδομές Α.Ε, με τον Πρόεδρο κ. Κάτσιπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του αιτήματος και την επίσπευσή του.

 

Αναφορικά με το πάγιο και χρόνιο αίτημα του Δικηγορικού μας Συλλόγου, για το οποίο, σε συνέχεια ενεργειών που είχαν προηγηθεί, η κα. Παπακώστα επικοινώνησε, αυτή την εβδομάδα, με τον κ. Γουγουλάκη, Πρόεδρο του Δ.Σ.Τ. Έτσι, ενημερώθηκε από τον ίδιο, σχετικά με την κρισιμότητα επίσπευσης σύνταξης της μελέτης, από την εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε», ώστε να γίνει η εγκατάσταση λεβητών, με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, που επιζητεί η Εταιρεία Φυσικού Αερίου.

 

Με αυτά τα δεδομένα, η Βουλευτής προχώρησε στη σημερινή της συνάντηση θέτοντας το ζήτημα της επίσπευσης  σύνταξης της σχετικής  μελέτης, προκειμένου να σταλεί, άμεσα, στην εταιρεία Φυσικού Αερίου για έγκριση. Με την έγκριση αυτή, οι εκπρόσωποι της Εταιρείας Κτιριακών Υποδομών δεσμεύτηκαν, πως θα ξεκινήσουν πάραυτα, οι διαδικασίες εγκατάστασης λεβητών, μέσω του σχετικού αναδόχου.

 

«Ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, για την ολοκλήρωση του οποίου είχα δεσμευτεί προσωπικά, οδεύει στο τελικό στάδιο υλοποίησής του. Η ανάγκη επίσπευσης της υλοποίησης παροχής φυσικού αερίου στα δικαστήρια της πόλης μας, είναι επιβεβλημένη και γι΄αυτόν τον λόγο προχώρησα σε ενέργειες, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, το προσεχές διάστημα.

Σήμερα, λοιπόν, ο Πρόεδρος της εταιρείας Κτιριακών Υποδομών, όπως και ο Διευθύνων Σύμβουλος, δεσμεύτηκαν πως θα ολοκληρωθεί η σύνταξη της μελέτης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας φυσικού αερίου και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η κατάθεσή της, στην ως άνω εταιρεία. Τέλος, αφού ληφθεί η σχετική έγκριση, θα ξεκινήσουν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις οι εργασίες εγκατάστασης.» Δήλωσε η κα. Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.