Τελευταίες Ειδήσεις

Αποφεύχθηκε συμπλοκή στη ΔΕΥΑ Μετεώρων


Παρ ολίγον θερμό επεισόδιο το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ δημότη και υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Μετεώρων ο οποίος πήγε στην επιχείρηση προκειμένου να υποβάλλει ένσταση για λογαριασμό νερού  σε σπίτι που διατηρεί η οικογένειά του σε ορεινό χωριό του Δήμου.

Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε ο δημότης πήγε στην υπηρεσία για να υποβάλλει την ένστασή του κι είχε μια συνομιλία με υπάλληλό της λέγοντάς του ότι έχει πληρώσει και μάλιστα έχει και παραστατικά.

Κάτι που  ο υπάλληλος αντέκρουσε λέγοντας ότι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τα υπάρχοντα στοιχεία με συνέπεια η κουβέντα να λάβει συνέχεια και μάλιστα σε έντονους τόνους και δεν άργησε να ξεφύγει με εκφράσεις καθόλου κόσμιες ενώ λίγο έλειψε να έλθουν και στα χέρια ενώ την ίδια ώρα άλλος εργαζόμενος επιχείρησε να κινηθεί εναντίον του δημότη αλλά χάρη στην παρέμβαση δημοτικού αστυνομικού που πήγε να τον συγκρατήσει και τον έριξε μάλιστα στο έδαφος τα πράγματα δεν πήραν άλλες διαστάσεις.

Προς στιγμή παρενέβη ο Αντιδήμαρχος κ. Θώμος αλλά ο δημότης δεν φαινόταν διατεθειμένος να αφήσει έτσι το θέμα και κάλεσε την αστυνομία να έλθει στο σημείο αναρωτώμενος τι ήταν αυτό που προκάλεσε τέτοια συμπεριφορά και θέλησαν να τον δείρουν! 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος κ. Αλέκος που έσπευσε στην υπηρεσία και ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές και να υπάρχει ο σεβασμός και η επιβεβλημένη εξυπηρέτηση προς κάθε δημότη ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον συγκεκριμένο δημότη για το συμβάν διαβεβαιώνοντας πως το θέμα του θα εξετασθεί με προσοχή προκειμένου να δοθεί η λύση που είναι δίκαιη και σωστή.

Σημειώνεται τέλος ότι ο συγκεκριμένος δημότης φέρεται αποφασισμένος να προσφύγει ακόμη και στη δικαιοσύνη καθώς θεωρεί απαράδεκτη την συμπεριφορά απέναντί του εκ μέρους των υπαλλήλων ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πήγε περιπολικό στο σημείο και  όπως ο ίδιος είπε θα κινηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.