Τελευταίες Ειδήσεις

Πιθανή πτώση αυτοκινήτου με ένα άτομο που αγνοείται στο ποτάμι στο Μουζάκι - Εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας Μουζακίου



Πιθανότητα τραγικής εξέλιξης μπορεί αν έχει για το νομό Καρδίτσας ο «Ιανός» αν επαληθευθούν οι πληροφορίες που μιλάνε για πτώση αυτοκίνητου στο ποτάμι στο Μουζάκι, στο οποίο επέβαινε τουλάχιστον ένα άτομο.

Επίσημη πληροφόρηση και απόλυτη επιβεβαίωση δεν υπάρχει προς το παρόν αλλά αυτόπτες μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, αναφέρουν πως ενώ είχε  διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κατάστασης του ποταμού και της υπερχείλισης, ένα αυτοκίνητο και δεν αντιλήφθηκε τα σήματα, αλλά ούτε τις φωνές  του ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί και προχώρησε στο απαγορευμένο τμήμα.

Ο θόρυβος που ακούστηκε στη συνέχεια οδηγεί στο συμπέρασμα πως έπεσε στην κοίτη του ποταμού και παρασύρθηκε. Αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο που όλοι το απευχόμαστε, είναι πολύ δύσκολο να σώθηκε, καθώς η ορμή του νερού ήταν τεράστια.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει γενική κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών και θα σας ενημερώσουμε για κάθε καινούργια εξέλιξη.


Εκκενώθηκε το Κ.Υ. Μουζακίου


Εν τω μεταξύ τα σοβαρά προβλήματα στο Μουζάκι συνεχίζονται με το νερό να έχει κατακλύσει σχεδόν ολόκληρο το οδόστρωμα του περιμετρικού δρόμου και να έχει φθάσει μέχρι σχεδόν την πόρτα του Κέντρου Υγείας, το οποίο και εκκενώθηκε, ενώ είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση της παλαιάς γέφυρας έξω από την  πόλη του Μουζακίου. .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.