Τελευταίες Ειδήσεις

Τρεις γενιές "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ"...μάχονται και στην πανδημίαΛέγεται πως η κρίση γεννά ευκαιρίες και δημιουργούνται προοπτικές ανάπτυξης σε 
κάθε τομέα παρά τις δυσκολίες των καιρών...Κι αυτό όπως φαίνεται η "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ" και ο ιδιοκτήτης της Ηλίας Ντάπας το γνωρίζει καλά δίνοντας καθημερινά τη μάχη για τη συνέχιση μιας οικογενειακής επαγγελματικής παράδοσης με συνέπεια και αξιοπιστία που άλλωστε τον έχουν καταξιώσει στο χώρο και τον έχουν κάνει γνωστό όπως και την επιχείρηση στο πανελλήνιο.

Εδώ και λίγο καιρό στην επιχείρηση μπήκε δυναμικά και η τρίτη γενιά της οικογένειας καθώς ο Στέφανος Ντάπας μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων αποφάσισε να ασχοληθεί και εκείνος με την "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ"-οικογενειακή υπόθεση άλλωστε-και ρίχτηκε με πάθος στη δουλειά.

Τα χαμόγελα ικανοποίησης και η χαρά του καθόλα ευτυχισμένου μπαμπά Ηλία αλλά και του παππού Στέφανου καθόλα δικαιολογημένα γιατί βλέπουν πως η ιστορία συνεχίζεται και μάλιστα με μηνύματα αισιοδοξίας.
Οπότε η "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ" με την τρίτη της γενιά συνεχίζει δυναμικά με
αξιοπιστία, συνέπεια και άριστη δουλειά με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της και ανοίγει ακόμη περισσότερο τα φτερά της για το μέλλον δίονοντας δυναμικά τη μάχη και εν μέσω πανδημίας για να εξυπηρετήσει την πολυπληθή πελατεία της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


Ιστορικό
Ακολουθεί μια πορεία άξια λόγου και θαυμασμού εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο της αγοράς αλλά και την εμπιστοσύνη πρωτίστως του τεράστιου πλέον πελατολογίου της.
Ο λόγος για την "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ" που εδρεύει και λειτουργεί στην πόλη της Καλαμπάκας από το 1994 και αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα υγιούς επιχείρησης ακόμη και μεσούσης της περιόδου κρίσης.
Για όσους την γνωρίζουν καλά και συνεργάζονται μαζί της αποτελεί κάτι το ξεχωριστό στον κλάδο καθώς έχει καταφέρει με επαγγελματική συνέπεια και υποδειγματική εργασία και ποιότητα συνάμα να ξεχωρίσει από νωρίς και να κατακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς που την καθιστούν σαν μια από τις ισχυρές με πανελλήνια εμβέλεια.
Ιδρύθηκε όπως προαναφέραμε το 1994 από τους Στέφανο και Ηλία Ντάπα και λειτουργούσε αρχικά ως ένα απλό τροχείο στο κέντρο της Καλαμπάκας και σιγά-σιγά κατάφερε να γίνει γνωστή στην περιοχή, τη Θεσσαλία αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη.
Ο χρόνος κυλούσε και οι απαιτήσεις όπως ήταν λογικό αυξάνονταν τόσον από τους πελάτες όσον και από τους ίδιους τους ιδρυτές της, που πάντα αναζητούσαν το καλύτερο για τη δουλειά τους αλλά και τους συνεργάτες τους κι έτσι το αρχικό τροχείο δεν μπορούσε να χωρέσει αυτό που ήθελαν.
Έτσι το 2007 η "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ" μετακομίζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη θέση "Παρασπόρια" της Καλαμπάκας και εξοπλίζεται με τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήματα που την καθιστούν κυριολεκτικά ασυναγώνιστη.


Τη σκυτάλη της επιχείρησης παίρνει ο Ηλίας Ντάπας που έχοντας ένα σημαντικό υπόβαθρο εμπειρίας και γνώσης από τον πατέρα Στέφανο, κάνει ακόμη μεγαλύτερα άλματα προόδου και κυριολεκτικά απογειώνει τη φήμη της που πετά πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Έτσι με συνέπεια και υποδειγματική επαγγελματική απόδοση κατακτά ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς φθάνοντας στο σημείο να συνεργάζεται σήμερα με 56 πριστήρια ξυλείας σε όλη την επικράτεια και αναρίθμητες βιομηχανίες και βιοτεχνίες επίπλων καθιστώντας την ένα ισχυρό ανταγωνιστή του κλάδου.
Αν αναλογιστεί κανείς πως στην Ελλάδα λειτουργούν άλλες δυο ακόμη επιχειρήσεις-Αθήνα και Θεσσαλονίκη-και έρχονταν στην Καλαμπάκα για συνεργασία μαζί της επαγγελματίες από κάθε γωνιά της χώρας κατανοεί το πραγματικό μέγεθος των δραστηριοτήτων της.
Παρόλα αυτά ο Ηλίας Ντάπας κρατά χαμηλούς τόνους και συνεχίζει να εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να είναι συνεπής έναντι των πελατών του σκεπτόμενος συνεχώς τρόπους αναβάθμισης της επιχείρησης του.

Μια τέτοια επιχείρηση που αποτελεί κόσμημα για την Καλαμπάκα και το νομό γενικότερα είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και αναμφίβολα μας κάνει όλους υπερήφανους, κάτι που οι αρμόδιοι δεν πρέπει να παραβλέψουν.
Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης της Ηλίας Ντάπας είναι παντρεμένος με την Γεωργία Σακελλαρίου με την οποία έχουν αποκτήσει δυο γιους τον Στέφανο και τον Αντώνη ηλικίας 20 και 13 ετών αντίστοιχα που είναι οι μεγάλες του αγάπες μαζί με τον Ολυμπιακό!
Άλλωστε γι  αυτό κάνει και πρωταθλητισμό στη δουλειά του...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.