Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο της οικογενείας του Δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου


Την ώρα του μεγάλου πόνου, που συνειδητοποιείς την απώλεια του δικού σου ανθρώπου και προσπαθείς να συμβιβαστείς με την καινούρια και επώδυνη πραγματικότητα της ζωής σου, η παρουσία όλων σας στο πλευρό μας, ήταν μια αυθόρμητη κατάθεση ψυχής, που μας έδωσε κουράγιο. 


           Η επικινδυνότητα της συγκυρίας, λόγω της απειλής από την πανδημία του κορονοϊού, επιδείνωσε τη φόρτιση όλων μας, για να μην ξεχαστούμε, και να μην γίνουμε, άθελά μας, φορείς της περαιτέρω διάχυσης της νόσου, πολύ περισσότερο σε συμπολίτες μας ευάλωτους και με αυξημένη ευαισθησία.


        Το «ευχαριστώ» μας λοιπόν πολλαπλασιάζεται, για όσους βρέθηκαν κοντά μας στο τελευταίο αντίο προς τον Γιάννη μας. Και για όσους δεν ήρθαν, ακριβώς για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία, και να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα.


       Ευχαριστούμε και τη δημοτική αρχή, τους ανθρώπους που έζησαν μαζί με τον Γιάννη και συνέβαλαν στην κοινή προσπάθεια για να γίνει ο τόπος μας  καλύτερος, όπως ήταν το όραμά του.


Είμαστε υποχρεωμένοι να αρνηθούμε ευγενικά την πρόταση να καλυφθούν τα έξοδα της τελετής με δαπάνη του Δήμου, και να ζητήσουμε να διατεθούν τα χρήματα σε κάποιον κοινωφελή σκοπό, που θα ανακουφίσει και θα βοηθήσει συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι κάτι που, πρώτος από όλους μας θα το ζητούσε ο ίδιος ο Γιάννης.


      Σε τέτοιες περιστάσεις, μας λένε ότι η ζωή συνεχίζεται. Είναι στο χέρι μας να δώσουμε νόημα και ουσία, τιμώντας με τη δική μας διαδρομή εκείνους που «έφυγαν». Που μας προσέχουν πλέον από ψηλά.


      Η αγάπη που απλόχερα μας προσφέρατε, μας δίνει  τη δύναμη να συνεχίσουμε.


     Ευχαριστούμε για όλα.


    Η οικογένεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.