Τελευταίες Ειδήσεις

Τον Δήμαρχο Μετεώρων επισκέφθηκε ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων


Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος συναντήθηκε με τον νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη και τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Σχολικών Δραστηριοτήτων (Φ.Α.ΣΧ.Α.) της Διεύθυνσης Π. Ε. Τρικάλων κ. Δημήτρη Λαρίση.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιος Θώμος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Γεώργιος Παπανικολάου.

Λόγω του υγειονομικού προβλήματος που επικρατεί στη χώρα μας και καθώς πλησιάζουν οι μέρες που ανοίγουν τα σχολεία, συζητήθηκαν θέματα για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων της Κυβέρνησης. Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Επίσης συζητήθηκε η μεταφορά του Ειδικού Σχολείου σε άλλο κτήριο καθώς και η κατασκευή νέου κτηρίου για να στεγαστεί το 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας.

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή όλων η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει και να τελειώσει χωρίς προβλήματα υγειονομικής ή τεχνικής φύσεως, ενώ ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι όποτε χρειαστεί θα είναι κοντά τους όπως πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.