Τελευταίες Ειδήσεις

"Φρένο" από το ΔΣ Μετεώρων για το εμφιαλωτήριο νερού στον Αμάραντο

 


Την αντίθεσή στο αίτημα εταιρείας για εκμετάλλευση νερού στον Αμάραντο με την κατασκευή εμφιαλωτηρίου εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων στην αποψινή του συνεδρίαση παρουσία πολλών κατοίκων του Αμαράντου και Ελαφίου.

Ειδικότερα μετά την σχετική ενημέρωση του σώματος από τον Δήμαρχο έγιναν τοποθετήσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης που ξεκαθάρισαν πως από τη στιγμή που υπάρχουν αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής μια τέτοια επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιχαήλ, ο κ. Χατζιάρας σημείωσε πως δεν μπορεί ιδιώτες να δεσμεύουν ποσότητες νερού ενώ ο κ. Σινάνης επισήμανε πως αν υπάρξει δέσμευση της εταιρείας ότι θα χρησιμοποιεί το 1% του νερού τότε με έλεγχο θα μπορεί να υπάρξει συνέχεια.

Από πλευράς των κατοίκων εκφράστηκαν κάθετα αντιρήσεις για μια τέτοια προοπτική οπότε το σώμα μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης τάχθηκε κατά της επένδυσης μη εγκρίνοντας το αίτημα της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι το ΔΣ στην συνεδρίασή του συζήτησε και έλαβε από φάσεις για μια σειρά θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.