Τελευταίες Ειδήσεις

Ανοιχτή Επιστολή παραίτησης Γκόγκου Γεωργίου

 

Δια της παρούσης ανοιχτής επιστολής θα ήθελα να ενημερώσω τόσο το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων όσο και το υπόλοιπο σώμα αυτής ότι από σήμερον παραιτούμαι από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ της Ένωσης και θέτω εαυτόν εκτός Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι λόγοι που με οδηγούν στην παραίτηση είναι οι κάτωθι:

α) Η δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης στα ΜΜΕ περί της μετεγκατάστασης του Α.Τ Καλαμπάκας σε παραχωρηθείσα δημοτική έκταση , στην οποία έκανε αναφορά για υποβάθμιση της περιοχής. Άποψη με την οποία διαφωνώ πλήρως χωρίς μάλιστα να έχω ενημερωθεί.
β) Επιπλέον , ουδόλως ενημερώθηκα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ένωσης στην νεοσύστατη Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων.
γ) Εν συνεχεία ποτέ δεν ενημερώθηκα για το θέμα που είχε προκύψει σχετικά με την ονομασία της ιστοσελίδας του Τουριστικού Φορέα , που συμμετέχει και ο Δήμος Μετεώρων.
δ) Τέλος το ΔΣ της Ένωσης έχει πάρα πολύ καιρό να συνεδριάσει για διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο.
Εκτός αν το ΔΣ έχει συνεδριάσει και δεν έχω προσκληθεί εγώ.

Θεωρώ ότι πρέπει να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση του Σώματος προκειμένου να ενημερωθούν άπαντα τα μέλη της Ένωσης και εφόσον η γενική συνέλευση κρίνει σκόπιμο να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων.

Με Τιμή

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.