Τελευταίες Ειδήσεις

Με πολιτικούς του φίλους στην Πιαλεία ο Φώτης Κουβέλης


Εξακολουθεί να παραμένει στο νομό Τρικάλων και να ξεκουράζεται στο μαγευτικό Νεραϊδοχώρι όπου διαθέτει εξοχική κατοικία, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρώην Υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης.


Το βράδυ της Τετάρτης ο Φώτης Κουβέλης, αποδέχθηκε την πρόταση πολιτικών του φίλων να παραβρεθεί στην Πιαλεία, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για πολλά θέματα της τρέχουσας τοπικής και εθνικής πολιτικής επικαιρότητας.


Αναφορικά με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στον Ασπροποτάμο, ο πρώην Υπουργός τόνισε στους συνδαιτημόνες του, ότι είναι υπέρ της αιολικής ενέργειας με σαφείς όμως προϋποθέσεις, που περιλαμβάνουν την προστασία δασικών εκτάσεων και περιοχών μοναδικού αισθητικού κάλλους, ενώ θέλησε να ενημερωθεί για σημαντικά έργα στον Δήμο Πύλης, όπως η κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου στη θέση Κόρπ της κοινότητας Βροντερού και η ανάδειξη του μονοπατιού του Ασκληπιού με τα θεραπευτικά βότανα, δύο έργα που θα φέρουν σημαντική ανάπτυξη στην περιοχή.


Αναφερόμενος στον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο που ήταν παρών στην ομήγυρη, του ζήτησε να δοθεί από πλευράς της Περιφέρειας Θεσσαλίας μεγάλη έμφαση στον τουρισμό και ιδιαίτερα στο νομό Τρικάλων, ένα νομό που συνδυάζει πλούσια ιστορία, φυσικό περιβάλλον και τουριστικές υποδομές. Τέλος για τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε πως την εποχή που ήταν φοιτητής, κάθισε για ενάμιση σχεδόν μήνα στο Νεραϊδοχώρι, βοηθώντας τον πατέρα του που είχε αναλάβει μια εργολαβία στην περιοχή, άρα την γνωρίζει καλά.


Στην παρέα του Φώτη Κουβέλη εκτός από τον Γιάννη Χάϊδο, ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Ντάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύλης Θεόδωρος Χήρας και Θέμης Ζάχος και αρκετοί ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.