Τελευταίες Ειδήσεις

Greek Kyokushinkai karate Summer Camp


Σε ένα ακόμη καλοκαιρινό σεμινάριο καράτε που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, συμμετείχε ο Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας με τον προπονητή του Χρήστο Καραγεώργο 3 Dan και αθλητές του Συλλόγου, προσκεκλημένος από τον εκπρόσωπο της ΙΚΟ Kyokushin Hellas κ. Στεφάνου Ιωάννη.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια τέσσερις ημέρες (22-25 Ιουλίου) με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις και διεξήχθη στην παραλία της Ανάβρας στην πόλη του Βόλου και δίδαξαν ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai στην Ελλάδα κ. Στεφάνου Ιωάννης 5 Dan και ο υιός του Μάριος Στεφάνου 3 Dan.

Οι συμμετέχοντες εκτός της εξάσκησης για απόκτηση φυσικής κατάστασης στις πρωινές προπονήσεις, διδάχθηκαν πολλές παραδοσιακές τεχνικές συνδυασμών χεριών-ποδιών, διορθώσεις στα kata και πολλούς συνδυασμούς τεχνικών μάχης για αγώνες, όπως ακριβώς διδάσκονται στο αρχηγείο της παγκόσμιας οργάνωσης, που σημειωτέο αποτελεί τη καλύτερη ποιοτικά, τεχνικά καθώς και την πολυπληθέστερη οργάνωση σε αθλητές kyokushin παγκοσμίως.

Αποτέλεσε ακόμη μία εμπειρία για τον προπονητή και τους αθλητές του τοπικού συλλόγου που συμμετείχαν στο σεμινάριο αυτό, αποκομίζοντας επιπλέον γνώσεις συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες και θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουν τον εκπρόσωπο της ΙΚΟ Kyokushin Hellas κ. Στεφάνου Ιωάννη που τους έκανε την τιμή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο 28ο καλοκαιρινό σεμινάριο σε χρονολογική σειρά διοργάνωσης στην Ελλάδα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες αθλητές και ο σύλλογος όπως είναι φυσικό συνεργάζεται με την ΙΚΟ Kyokushin Hellas.

Ο προπονητής του Συλλόγου















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.