Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή Σπύρου Δημ. Νικολογιάννη


Με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών και της διπλωματικής μου διατριβής με Άριστα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος με θέμα: «Ο Βαθμός Αξιοποίησης των Τοπικών Προιόντων ως Μέσο Τουριστικής Ανάπτυξης: Η Περίπτωση του Δήμου Μετεώρων»,
αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού των τουριστικών επιχειρήσεων (καταλύματα, εστιατόρια, ταβέρνες, τουριστικά γραφεία, λοιπές επιχειρήσεις και φορείς) με τους οποίους συνεργάστηκα και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία μου, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο της έρευνας.
Το γεγονός αυτό οδήγησε  στην απόκτηση του μεταπτυχιακού μου τίτλου με θέμα: «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σύνολο των πραγματικών στοιχείων που συγκεντρώθηκε, κατόπιν στατιστικής επεξεργασίας, ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης, οδήγησε σε ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα.

Η διαχείριση της πληροφορίας με οδήγησε σε συμπεράσματα και προτάσεις οι οποίες θα συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του πλούσιου αγροδιατροφικού τομέα του δήμου Μετεώρων ο οποίος αποτέλεσε και την περίπτωση μελέτης.
Η ενασχόλησή μου με τον τουρισμό και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας με ώθησε στο να επιλέξω, για τη διπλωματική μου διατριβή, το εν λόγω θέμα έτσι ώστε να προβώ σε μία εργασία απολύτως χρήσιμη και εναρμονισμένη με την ποιοτική τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων.
              

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.