Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ- Για τη συμμετοχή της στη ΣΕΠΟΔ


       
Με το υπ’ αριθ .πρωτ. 103953 από 13-7-2020 έγγραφο του Τμήματος Προστασίας και Διαχείρισης Δασών της  Διεύθυνσης Δασών  Τρικάλων ορίστηκε η Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών-Ορεινών Δραστηριοτήτων, ΣΕΠΟΔ ,που αφορά στην περιοχή του Δασαρχείου Καλαμπάκας.
       Η επιτροπή αυτή είναι πενταμελής, (1 τακτικό μέλος και 1 αναπληρωματικό ),από τους εξής φορείς α) Δασαρχείο Καλαμπάκας , β )Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας ,γ) Τμήμα Τουρισμού- Πολιτισμού Π. Ε. Τρικάλων,  δ )Σύλλογο Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων και ε) Δήμο Μετεώρων .   Έργο της ΣΕΠΟΔ είναι τα οριζόμενα στο άρθρο 15 ,παρ. 3 της 151344/165/30-1-2017 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας. Οι υποχρεώσεις της αναφέρονται στις παραγράφους 4 και 5 του ίδιου άρθρου, της ίδιας Υπουργικής Απόφασης.
       Η επιτροπή αυτή είναι μη αμειβόμενη και η θητεία της λήγει σε δύο(2) έτη.(13-7-2022). Με το έγγραφο αυτό ορίστηκαν να συμμετέχουν σ’αυτή ,από την Ο.Λ.Κ. , ως τακτικό μέλος  ο Σιάχος Αχιλλέας ,Πρόεδρος του Συλλόγου και ως αναπληρωματικό μέλος ο Μητρονάτσιος Αριστείδης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.
                                           ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.