Τελευταίες Ειδήσεις

Απάντηση του Δημάρχου Μετεώρων στην καταγγελία του κ. Σινάνη Χρήστου



Σχετικά με την καταγγελία του κ. Σινάνη Χρήστου ότι τεχνικός ασφαλείας της ΔΕΥΑΜ τοποθετήθηκε στο ταμείο του Δήμου Μετεώρων, έχω να δηλώσω ότι πρώτον ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είναι τεχνικός ασφαλείας και δεύτερον δεν εργάζεται στο ταμείο του Δήμου. Είχε τοποθετηθεί από τον Δήμαρχο προσωρινά για να βοηθήσει τον ταμία σε τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με τη δήλωση των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων. Δεν εισέπραξε χρήματα δεν είχε σχέση με τη διαχείριση του Δήμου.

Όσον αφορά την καταγγελία ότι πληρώνονται τα δικά μας παιδιά, ο κ. Σινάνης δεν λέει την αλήθεια, γιατί η Οικονομική Υπηρεσία κρίνει ότι όσοι προμηθευτές έχουν προσφέρει υπηρεσίες και προμήθειες εδώ και πολλούς μήνες και δεν είχαν εκδώσει τιμολόγια, αλλά τιμολόγησαν τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2020, πληρώθηκαν κατά προτεραιότητα γιατί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τις εργασίες τους.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Μετεώρων είναι χρηστή, έντιμη, δίκαιη και γίνεται πάντα με διαφάνεια.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων
Θεόδωρος Αλέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.