Τελευταίες Ειδήσεις

Ομόφωνο ψήφισμα για την Αγιά Σοφιά από το ΔΣ Μετεώρων

Με την έγκριση ψηφίσματος ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων τάχθηκε ενάντια στην απόφαση της Τουρκίας για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, ενός μνημείου σύμβολο για την Ορθοδοξία και τους Χριστιανούς ανά την υφήλιο ζητώντας να ανακληθεί αυτή από την  κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.
Το ψήφισμα εγκρίθηκε μετά από πρόταση του κ. Σινάνη που κατέθεσε στο σώμα σχετική επιστολή η οποία θα μπορεί να έχει και όποιες τροποποιήσεις παραμένοντας ωστόσο στο ίδιο νόημα.
Στην συνεδρίαση η οποία κύλησε σε ήρεμο κλίμα ο Δήμαρχος κ. Αλέκος αναφέρθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” στο Κιλελέρ παρουσία του κ. Θεοδωρικάκου λέγοντας πως  δεν θα μείνει κανένας δήμος έξω από το πρόγραμμα και ότι δεν θα χαθεί κανένα έργο από το Φιλόδημος.


Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο Δήμος προκρίνει έργα οδοποιΐας στην Καλαμπάκα, έργα αγροτικής οδοποιΐας για τα Δ.Δ. και έργα ύδρευσης και είπε ότι είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, από τον οποίο ζήτησε να προχωρήσει το έργο του νέου περιφερειακού Καλαμπάκας  και η δημιουργία κυκλικών κόμβων στη Βασιλική και στην ανατολική είσοδο της πόλης.
Σημειώνεται ότι το σώμα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης έλαβε αποφάσεις και για μια σειρά θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.