Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι προβολές της ταινίας «Αόρατος Επισκέπτης»Ο αύλειος χώρος της Βιβλιοθήκης μεταμορφώνεται και φέτος το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά. Οι κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο, διοργανώνονται από τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων, τηρώντας φυσικά την κοινωνική αποστασιοποίηση.
Η έναρξη των προβολών έγινε το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουλίου με την ταινία «Αόρατος Επισκέπτης». Την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική προβολή της ταινίας.
Πριν την έναρξη της προβολής, η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κα Θεόπη Κατσιαμάνη και ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Στην προβολή παρευρέθηκαν επίσης ο κ, Γεώργιος Θώμος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς και ο κ. Βασίλης Τσίκαρης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος.  

Το πρόγραμμα των προβολών, που θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι αναρτημένο στη σελίδα της Βιβλιοθήκης.
Σας περιμένουμε με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών για μικρούς και μεγάλους!

                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.