Τελευταίες Ειδήσεις

«ΟΧΙ» ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΌλοι και όλες υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα συνδικάτα, απέναντι σε ένα νομοσχέδιο  που θέλει να καταργήσει συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και να μας γυρίσει στις σκοτεινές εποχές του κράτους- χωροφύλακα. Απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που ανάγει την αστυνομία σε απόλυτο  ρυθμιστή του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται ελεύθερα και  προβλέπει ακόμα και την  ευθύνη των διοργανωτών μιας κινητοποίησης για οτιδήποτε συμβεί σε αυτή, αν κριθεί  ότι δεν  την  προφύλαξαν επαρκώς - αν δεν πείσουν δηλαδή  για τις  επιδόσεις τους στην καταστολή!
Η Κυβέρνηση που κατάργησε το πανεπιστημιακό άσυλο,  επανέφερε την επιστράτευση απεργών και έκανε την αστυνομική αυθαιρεσία “κανονικότητα”, προχωράει -  με τη συναίνεση των προθύμων στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αλλά δυστυχώς και στην ηγεσία της ΓΣΕΕ- σε ένα αντιδημοκρατικό κατήφορο που αγγίζει πια τα όρια της ίδιας της Δημοκρατίας και βασικών δημοκρατικών ελευθεριών.

Χρέος όλων μας είναι να υψώσουμε τείχος Δημοκρατίας και να προστατεύσουμε τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες. Ο πραγματικός κίνδυνος για την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου δεν είναι οι  δημοκρατικές ελευθερίες, όπως θέλει να μας πείσει η Κυβέρνηση. Είναι οι καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, η φτωχοποίηση  της κοινωνίας και η περιστολή της δημοκρατίας!
 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
                                                                                                                                Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.