Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι προβολές της ταινίας «Ευτυχία»



Με επιτυχία συνεχίζονται οι προβολές ταινιών στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης για το κοινό των φίλων του κινηματογράφου. Την Τρίτη 14 Ιουλίου και την Πέμπτη 16 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν οι προβολές της δραματικής, βιογραφικής ταινίας «Ευτυχία», χαρίζοντας στο κοινό στιγμές έντονης συγκίνησης. Η ταινία αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, ξεκινώντας από την Μικρασιατική Καταστροφή και τη μετέγκαταστασή της από το Αϊδίνιο στην Αθήνα.
Μέσω της υποκριτικής τέχνης έρχεται σε επαφή με διάσημους μουσικούς και συνθέτες της εποχής, όπως τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα. Δυστυχώς το πάθος της με τα χαρτιά έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Η ταινία, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη και σκηνοθεσία του Άγγελου Φρατζή, αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο τη σημαντική προσφορά της στιχουργού στην εξέλιξη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
Την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Toy story 4» για τους μικρούς μας φίλους! Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.