Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360


Μία νέα συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών.

Η συνεργασία αυτή έχει ως αντικείμενο την ανάδειξη των προϊόντων μανιταριών του Μουσείου, μέσα από νέους τρόπους μαγειρέματος και νέες συνταγές που δημιουργεί η Σχολή Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Οι νέες αυτές συνταγές παρουσιάζονται σε μία σειρά από videos, όπου με τρόπο εύληπτο και κατανοητό προβάλλεται όλη τη διαδικασία μαγειρέματος, καθώς και το τελικό προϊόν.

Στην παρασκευή όλων των συνταγών συμμετείχαν οι εκπαιδευτές, καθώς και οι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας Ιωαννίνων και Πάτρας, που μέσα από αυτή τη διαδικασία μπόρεσαν να αντιληφθούν τις δυνατότητες και την πληθώρα των επιλογών που έχουν στα χέρια τους, μέσα από τη χρήση των μανιταριών και των προϊόντων τους.

Την παραγωγή των videos και του φωτογραφικού υλικού έχουν αναλάβει οι σπουδαστές της ειδικότητας Τέχνη Φωτογραφίας, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία της παραγωγής και απεικόνισης ενός cooking event από τα πρώτα κιόλας στάδια της φοίτησής τους.

Αποτέλεσμα αυτού του project είναι η δημιουργία χρήσιμου υλικού για κάθε επαγγελματία chef κι όχι μόνο!
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.