Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ KAI ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ



  
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα  στον Νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου με τις ευλογίες του Προέδρου της Σχολής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου θα πραγματοποιηθούν οι Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2019-20.
            Υποψήφιοι για Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής είναι οι σπουδαστές της Σχολής: π. Αθανάσιος Γκιουλέκας, Πέτρος Ζησόπουλος, Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, Παρασκευή Μαραγκού, Άννα Τύμπα και Στέργιος Χαχάμης.
            Υποψήφιοι για Πτυχίο  Βυζαντινής Μουσικής είναι οι σπουδαστές: Παναγιώτης Μαρδάνης, Νικόλαος Πλαστάρας, Αχιλλέας Πούλιος, Μάνθος Σκύφτας, Πορφύριος Τάλλαρος, Άννα Τουρτούνη και Γεώργιος Τζιάννης.

            Την εξεταστική επιτροπή με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αποτελούν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη:  Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ανάργυρος Βλάχος καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ιωάννης Ντελλής, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φαναριοφαρσάλων, ο πρωτοψάλτης Δημήτριος Μπίλλας και ο Ευθύμιος Σπύρου καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της Σχολής μας.
            Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΙ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.