Τελευταίες Ειδήσεις

Εντυπωσιασμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου από το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

Μοναδικό σε πλούτο γνώσης και ιστορίας είναι το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας Καλαμπάκας όπως είπε η  η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγελλοπούλου κατά την επίσκεψή της το μεσημέρι της Τρίτης.
Αφορμή της επίσκεψής της αποτέλεσε η πρόταση του  ιδρυτή του Μουσείου, Παύλου Μπαλογιάννη  με σκοπό την  ανάδειξη του ρόλου της Παιδείας στην Ελληνική Επανάσταση κάτι που προκύπτει και από τα εκθέματα του μουσείου.
Την κ. Αγελλοπούλου υποδέχτηκαν οι κ.κ.  Μπαλογιάννης, ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης  Παπαστεργίου, και ο συντοπίτης δάσκαλος-Διευθυντής του 30ού Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Βασίλης Νάστο, που διετέλεσε δάσκαλος των παιδιών της στο Λονδίνο αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη για την ίδια λέγοντας ότι επιστρέφοντας στην Αθήνα θα μεταφέρει τους χαιρετισμούς στα παιδιά.
Ακολούθησε ξενάγηση στο μουσείο από τον κ. Μπαλογιάννη με την κ. Αγγελοπούλου να δηλώνει εντυπωσιασμένη από το πλούσιο υλικό του για το οποίο γνώριζε αρκετά πράγματα.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος ζήτησε από την κ. Αγγελοπούλου να συμπεριληφθεί η Καλαμπάκα μεταξύ των πόλεων όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις
για τον εορτασμό των 200 χρόνων της Επανάστασης του 1821.


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.