Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού με τις αρχές να εξετάζουν την πιθανότητα να ευθύνεται και για τέταρτο θάνατο.

Η ασφάλεια Αττικής έχει στα χέρια της καταγγελία και ερευνά ακόμη το ενδεχόμενο ένας άνθρωπος να έχασε τη ζωή του εξαιτίας του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη. Στις αρχές τηλεφώνησε ένα συγγενικό πρόσωπο του θύματος που έχει καταλήξει και όπως είπε στην αστυνομία είχε επισκεφθεί τον συγκεκριμένο μαϊμού γιατρό. Όπως κατήγγειλε είχαν πάρει τα δήθεν φάρμακα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς και λίγο μετά ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να κατέληξε.

Η συγκεκριμένη είναι η πιο σοβαρή από τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στις αρχές για τη δράση του ψευτογιατρού. Υπάρχει πάντως ραγδαία αύξηση των καταγγελιών στην αστυνομία από πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τηλεφωνήσει πάνω από 25 άνθρωποι.


Η ασφάλεια Αττικής θα ομαδοποιήσει τις καταγγελίες και μάλιστα αστυνομικοί είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν και στην επαρχία για να έρθουν σε επαφή με τα θύματα του ψευτογιατρού. Και όλα αυτά πριν από το μεσημέρι που δόθηκε με εντολή του εισαγγελέα η φωτογραφία του μαϊμού γιατρού.

Να σημειωθεί πως εκτός από τα 25 τηλεφωνήματα οι αρχές έχουν στα χέρια τους άλλες 43 καταγγελίες. Υπάρχει μάλιστα φόβος ότι τα θύματα μπορεί να είναι εκατοντάδες, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ντοκουμέντα με τον ψευτογιατρό να ψαρεύει τα θύματα του - Πληθαίνουν οι καταγγελίες

«Έλεγε το παιδί μου λαμόγιο και τεμπέλη»

Τα όσα έρχονται στο φως πραγματικά σοκάρουν. Η κυρία Μαρία είναι μια από τις δεκάδες νέες καταγγελίες που έχει στα χέρια της η ασφάλεια μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Νίκου Κοντοστάθη, όπως είναι το πραγματικό όνομα του γιατρού «μαϊμού». Η μάνα μόλις είδε το πρόσωπό του θυμήθηκε το κακό που είχε κάνει στο παιδί της και όσα λέει στο Star συγκλονίζουν.

«Μου στέρησε από το παιδί να περπατήσει για κάποιο χρόνο ακόμα και μου το στέρησε αυτός. Κατηγορούσε και το ίδιο το παιδί. Του έλεγε “Είσαι τεμπέλης και λαμόγιο και γι’ αυτό δεν σηκώνεσαι από κάτω από το πάτωμα που σε βάζω”… Μέσα στην εκκλησία γινόντουσαν αυτά. Δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Από την Παιανία είχε πολλά θύματα» καταγγέλλει η γυναίκα.

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μιλώντας στο Star μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον μαϊμού γιατρό. «Οι απαντήσεις του ήταν περίεργες και πρωτάκουστες. Μόλις του είπα ότι είμαι δικηγόρος κόμπιασε. Τον έψαξα στο ίντερνετ και δεν υπήρχε πουθενά και μετά από όλα αυτά αυτός εξαφανίστηκε».

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων από τα θύματα του ψευτογιατρού.

newsit