Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας με Γιάννη ΜπουτίναΤην Πέμπτη 4 Ιουνίου, πραγματοποιήσαμε στα γραφεία μας συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας και εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού, κύριο Γιάννη Μπουτίνα, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας.

Του μεταφέραμε την ανησυχία μας για τις επιπτώσεις που ήδη διαφαίνεται να έχει στην οικονομία του Δήμου μας, η μηδενική τουριστική κίνηση λόγω της πανδημίας, καθώς και το ότι θεωρούμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, για εξωστρέφεια και προβολή της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τους προσεχείς μήνες.

Ο κύριος Μπουτίνας μας ενημέρωσε ότι οι προβλέψεις για την προσέλευση τουριστών στην περιοχή μας δεν είναι πολύ θετικές και μας διαβεβαίωσε ότι από πλευράς του γίνεται μεγάλη προσπάθεια δεδομένης της κατάστασης, για την προώθηση ολόκληρης της Θεσσαλίας. Μας ενημέρωσε επ' αυτού λεπτομερώς για τις ψηφιακές και όχι μόνο, προωθητικές καμπάνιες που οργανώνει και τρέχουν ήδη αυτή την περίοδο.

Συζητήσαμε επίσης για διάφορα τοπικά θέματα και κυρίως για το status της περιοχής μας αναφορικά με το τουριστικό κομμάτι. 
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία.

Εκ μέρους του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.