Τελευταίες Ειδήσεις

Τρεις Τρικαλινοί στα βραβεία προσωπικότητες 2020


Η τρικαλινή ηθοποιός Ρένα Τσουρή, η Ραφαέλα Πλαστήρα Σταρ Ελλάς, και ο ηθοποιός Ζήσης Παπαιωάννου…παραβρέθηκαν  τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 7.30 μμ στην 12η απονομή «Προσωπικότητες 2020».

Μια ξεχωριστή βραδιά,  που πραγματοποιείται στα πλαίσια για τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση των Κορφιάτικων Βραβείων. Μια βραδιά που είχε προγραμματιστεί στις 30 Μαρτίου 2020, αναβλήθηκε λόγω της δύσκολης περιόδου που βίωσε η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα λόγω του ιού Covid-19,  και επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι, συνεχίζοντας το πολιτιστικό έργο της Ακαδημίας.

Οι «Προσωπικότητες» από το 2008 έως σήμερα, αποτελούν έναν θεσμό που επιθυμεί να τιμά και να επιβραβεύει ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον Πολιτισμό, τα Γράμματα, την Επιστήμη, το Κοινωνικό Έργο, τον Αθλητισμό κ.α.

Έντεκα σημαντικές προσωπικότητες θα τιμηθούν  για την προσφορά τους…


Για την ατομική τους προσφορά στον τομέα που εκπροσωπεί έκαστος, αλλά ταυτόχρονα και για τη συλλογική τους προσφορά, τόσο σε αυτό τον τομέα όσο και στην χώρα μας και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, έναν ανοιχτό καλλιτεχνικό χώρο, όπου η Ακαδημία επέλεξε για τη φετινή απονομή, έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και οι κατάλληλες αποστάσεις, και παράλληλα να υπάρξει η επιτρεπόμενη χωρητικότητα, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες με αφορμή τον ιό Covid-19.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ακαδημίας, έπειτα από έγκριση του Προέδρου και Ιδρυτή κ. Δημήτρη Μουζακίτη –ο οποίος έχει και την ευθύνη των κειμένων και της διοργάνωσης –  δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσωπικοτήτων που θα τιμηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.