Τελευταίες Ειδήσεις

Koρονοϊός σώζει Ε 65 : Αμεσως μετά το Φθινόπωρο ξεκινά το Bόρειο τμήμα – Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο Νότιο τμήμα Δομοκός-Λαμία


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται πλέον και το Βόρειο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65, που περιμένει τις εγκρίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Trikkipress ο βασικός σχεδιασμός προβλέπει την έναρξη κατασκευής του Έργου αμέσως μετά το Φθινόπωρο.

Ο μεγάλος σύμμαχος για την έγκριση του Βόρειου τμήματος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την χρηματοδότησή του από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποδεικνύεται ο κορονοϊός!

Ή ύφεση της οικονομίας που προκαλεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πανδημία του κορονοϊού αναγκάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει άμεσα μέτρα και να αντιμετωπίσει την επελθούσα ύφεση με την κατασκευή έργων υποδομής στις χώρες της Ευρώπης.   


Μέσα στα έργα που θα εγκριθούν θα είναι και το Βόρειο τμήμα της Ε65, το οποίο προβλέπεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την παράδοση του τμήματος Λαμία-Λειανοκλάδι, το οποίο θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το πιθανότερο εντός του προσεχούς Φθινοπώρου.

 Το τμήμα Λαμία-Λειανοκλάδι με την ολοκλήρωση της κατασκευής του δεν θα είναι μόνο τμήμα της Ε65, αλλά θα χρησιμοποιείται και για την διαδρομή Αθήνα-Καρπενήσι.

Οι ταξιδιώτες προς Καρπενήσι δεν θα διέρχονται μέσα από την πολυσύχναστη πόλη της Λαμίας αλλά θα συνεχίζουν προς το Λειανοκλάδι μέσω της κατασκευαζόμενης Ε65.

Τα έργα στο Νότιο τμήμα Δομοκός-Λαμία προχωρούν κανονικά και χωρίς δυσκολίες πλέον, αφού κάποιες προσωρινές δυσκολίες που συναντήθηκαν στην σήραγγα μήκους 3 χιλιομέτρων του Αυτοκινητόδρομου ξεπεράστηκαν, και πλέον αναμένεται η ολοκλήρωση του Νότιου τμήματος της Ε65 σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα τον Δεκέμβριο του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.