Τελευταίες Ειδήσεις

Τα επικίνδυνα «challenges» των παιδιών στο διαδίκτυο, με αφορμή το επεισόδιο της Ναυπάκτου...Το βράδυ της Κυριακής ένας 17χρονος πήδηξε από το φάρο της Ναυπάκτου και τραυματίστηκε στα πόδια

Για την πτώση του από το φάρο της Ναυπάκτου μίλησε ο 17χρονος που ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.  «Δεν θυμάμαι τίποτα. ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega. Στη συνέχεια ο νεαρός πρόσθεσε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του. 

Παράλληλα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ανέφεραν ότι το στοίχημα που είχε βάλει με τους φίλους του δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το άλμα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

«Ο γιος μου το έκανε γιατί κάποιος υποτιθέμενος φίλος του έλεγε: "είσαι κότα εάν δεν πέσεις, είσαι κότα, είσαι κότα» επεσήμανε η μητέρα του. Τέλος ο 17χρονος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη βουτιά είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.