Τελευταίες Ειδήσεις

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Καλά προσχεδιασμένο το έγκλημα - Έχασε το μάτι της η άτυχη κοπέλα



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι σε δρόμο της Καλλιθέας. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης, στην οδό Θησέως, όταν η 34χρονη πήγαινε στο γραφείο της και εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα με μάσκα στο πρόσωπο.

Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, το συγκεκριμένο οξύ είναι βιομηχανικού τύπου κι είναι πολύ δύσκολο να το βρεις στην αγορά ή να το φτιάξεις μόνος σου κάτι που οδηγεί στην υποψία ότι το έγκλημα ήταν πολύ προσεχτικά προσχεδιασμένο.



Κόσμος έτρεξε να βοηθήσει το θύμα και ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η 34χρονη νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan, σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της. 




Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι της άτυχης 34χρονης. Όπως είπε στο Dikaiologitika News ο Ρήγας Σοφρώνης ο οποίς βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν: « Στις 09.20 άκουσα τις φώνες της κοπέλας. Η κοπέλα, το θύμα έμπαινε στο ασανσέρ για να ανέβει στην δουλειά της στον 3ο όροφο κι εκεί της έριξε το βιτριόλι η θύτρια. Η άτυχη γυναίκα πήγαινε να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ κι της ήρθε όλο το βιτριόλι στην αριστερή μεριά του προσώπου της. Αφού η θύτρια το έβαλε στα πόδθα, το θύμα πήγε με τα πόδια μέχρι το διπλανό φαρμακείο. Μετά από ελάχιστα λεπτά η φαρμακοποιός που είχε κρατήσει το θύμα στο φαρμακείο ήρθε τρέχοντας από εμάς να ζητήσει βοήθεια για να μεταφέρουμε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι εδώ, κάνουμε ανακαίνιση στον 1ο όροφο» τόνισε ο μάρτυρας.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το αφεντικό της, τον ιδιοκτήτη του ασφαλιστικού γραφείου στο οποίο εργάζεται η άτυχη γυναίκα.


Τα σημάδια από το βιτριόλι στον τοίχο, έξω από το ασανσέρ



Σημάδια από το οξύ, καυστικό ύγρο και στον διάδρομο δίπλα από το ασανσέρ όπου δέχθηκε την επίθεση η άτυχη γυναίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.